Topstylist
Schoonheiddspecialist
PMU
Visagist

Mensen mooi maken is al 20 jaar mijn passie. Sinds 2009 ben ik trotse eigenaar van Beauty By Sharon in Raalte.Vaktechnisch liggen mijn voorkeuren bij knippen en kleuren, mooie wenkbrauwen maken dus epileren/waxen en het zetten van Powderbrows ( Permanente make up).Waar ik eerder dagelijks op de werkvloer stond, gaat dat helaas niet meer door mijn spierreuma (Myosites) Ik ben er nu dinsdag en donderdagmorgen en vrijdag de hele dag en gelukkig heb ik naast mij een geweldig team die zich enorm inzet voor de salon en altijd voor mij klaar staan. Samen vormen we een enthousiast, gezellig maar bovenal professioneel team. Hopelijk zie ik u snel in de salon!

Topstylist
Extention specialist
Schoonheidsspecialist
Nagelstylist
Visagist

Hallo mijn naam is Yasha, ik ben 26 jaar en woon in Hellendoorn. Van kleins af aan heb ik al in de beauty branche willen werken en doe dit ook al ruim 9 jaar met heel mijn hart. Alles in het vak vind ik mooi maar grote veranderingen qua kleur en heel veel highlight/balayage/tonen vind ik super tof om te doen. Daarnaast ligt mijn passie bij mooie nagels maken en klanten te laten ontspannen in de schoonheidssalon. Mijn werkdagen zijn maandagmiddag, woensdag, donderdagmiddag/avond, vrijdag. Hopelijk tot snel!

Topstylist
Extention specialist
Visagist

Hi! Ik ben Jetske, woon in Raalte. Zit maar niet langer met je handen in het haar, op dinsdag en donderdag doe ik het graag voor je! Samen met jou wil ik die gave kleur of fijne coupe creeren. Dat is inmiddels al meer dan 20 jaar mijn passie. Samen maken we nog een mooiere versie van jezelf! Ik heb er zin in, tot snel!

Topstylist
Barber
Extention specialist
Visagist

Hoi mijn naam is Saskia, woon in Lemelerveld en ik ben al ruim 23 jaar enthousiast werkzaam in het kappersvak. Knippen en kleuren/higlights vind ik beide erg leuk om te doen. Voor een mooie haarverlenging of een volumebehandeling dmv extentions kun je bij mij terecht. Haren mooi maken voor een feestje met een bijpassende make up, daar hou ik van. Mijn werkdagen zijn maandagmiddag, woensdag, donderdag en vrijdag.Ik zie u graag..

Topstylist
Schoonheidsspecialist
Visagiste

Hoi ik ben Marjolein, woon in Lemelerveld en werk nu 4 jaar bij Beauty by Sharon. Ik zit alweer 20 jaar in het kappersvak en sinds 10 jaar werk ik ook als schoonheidsspecialiste! U kunt bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling of voor een nieuwe coupe. Beide doe ik met veel plezier! Mijn werkdagen zijn dinsdag en vrijdag. Tot snel..