Topstylist
Schoonheiddspecialist
PMU
Visagist

Mensen mooi maken is al 20 jaar mijn passie. Sinds 2009 ben ik trotse eigenaar van Beauty By Sharon in Raalte.Vaktechnisch liggen mijn voorkeuren bij knippen en kleuren, mooie wenkbrauwen maken dus epileren/waxen en het zetten van Powderbrows ( Permanente make up).Waar ik eerder dagelijks op de werkvloer stond, gaat dat helaas niet meer door mijn spierreuma (Myosites) Ik ben er nu dinsdag en donderdagmorgen en vrijdag de hele dag en gelukkig heb ik naast mij een geweldig team die zich enorm inzet voor de salon en altijd voor mij klaar staan. Samen vormen we een enthousiast, gezellig maar bovenal professioneel team. Hopelijk zie ik u snel in de salon!

Topstylist
Barber
Extention specialist
Visagist

Hoi mijn naam is Saskia, woon in Lemelerveld en ik ben al ruim 23 jaar enthousiast werkzaam in het kappersvak. Knippen en kleuren/higlights vind ik beide erg leuk om te doen. Voor een mooie haarverlenging of een volumebehandeling dmv extentions kun je bij mij terecht. Haren mooi maken voor een feestje met een bijpassende make up, daar hou ik van. Mijn werkdagen zijn maandagmiddag, woensdag, donderdag en vrijdag.Ik zie u graag..

Topstylist
Schoonheidsspecialist
Visagiste

Hoi ik ben Marjolein, woon in Lemelerveld en werk nu 4 jaar bij Beauty by Sharon. Ik zit alweer 20 jaar in het kappersvak en sinds 10 jaar werk ik ook als schoonheidsspecialiste! U kunt bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling of voor een nieuwe coupe. Beide doe ik met veel plezier! Mijn werkdagen zijn dinsdag en vrijdag. Tot snel..