Permanente make up

Permante make up is het aanbrengen van pigment vlak onder het huidoppervlak. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur.Ik ben opgeleid als permanente make up specialist bij Skinquip Nederland en onze salon is GGD goedgekeurd.

Powderbrows

Bij deze semi permanente make- up behandeling kleuren we de wenkbrauw volledig in en geeft het een effect van wenkbrauwen die opgemaakt zijn met poeder. De naam zegt het al na de heling geeft het een mooie zacht poederachtig effect.

Deze behandeling is voor iedereen geschikt en de laatste jaren enorm populair omdat het heel mooi is en het oogt ook nog eens heel natuurlijk. Afhankelijk van de huid en levensstijl blijft dit ongeveer 1 tot 3 jaar zichtbaar, daarna vervaagt de PMU langzaam. Wij adviseren de wenkbrauwen ieder jaar een touch up te geven. Hierbij word de vorm weer strak gemaakt en de kleur weer een stuk intensiever. Zo hou je altijd mooie wenkbrauwen.

Wij werken met 100% veilige pigmenten van Swiss Color

Wij gebruiken hele mooie pigmenten die ook veilig zijn voor de huid, waar geen ijzorixides in zitten of zware metalen.Helaas word er veel gepigmenteerd met onveilige pigmenten. Dat zijn goedkope pigmenten waar bijvoorbeeld vaak ijzeroxide en zware metalen in zitten. Ijzeroxide zijn klein ijzerdeeltjes welke gaan oxideren en gaan roesten, waardoor de pigmentkleur na de behandeling door oxidatie rood verkleurt. Ook zink en kobalt zijn niet aan de pigmenten toegevoegd.Dit zijn afsluitende en giftige stoffen.

De Swiss color pigmenten zijn vegan en ijzeroxide vrij en ook vrij van PAA’s en PAKS. Swiss color werkt met natuurlijke pigmenten en denkt hierbij mee met mens en natuur. De pigmenten zijn daardoor ook dierproefvrij en vegan proof! Daarbij bevatten de pigmenten een zeer hoog pigment concentratie en worden getest door verschillende geaccrediteerde laboratoria.

De behandeling

De eerste behandeling duurt ongeveer 3 uur. Eerst bespreken we de wensen en nemen we de toestemmingsformulieren door! Dan meet ik de wenkrauwen helemaal symmetrisch uit en teken ik ze voor en kijken we samen of dit naar wens is. Als u tevreden bent begin ik met pigmenteren.Als de behandeling klaar is brengen we een soort van transparante pleister aan en vertel ik uitvoerig over de nazorg en krijgt u een nazorg creme mee naar huis van ons. Na 6 a 8 weken komt u terug voor de nabehandeling en kijken we of de kleur goed is of dat de kleur nog iets intensiever mag. Deze behandeling duurt ongeveer 2,5 uur.